Nyheter

Våren och sommarens aktiviteter

Här kan ni läsa om våren och sommarens aktiviteter. Medlemmar bokar in sig via bokningen och mail kommer inför bokningssläpp.

Juluppvisning 2023

I helgen höll föreningen sin årliga juluppvisning, detta år med temat ”Jul med Astrid Lindgren”. I detta inlägg kan ni läsa mer om årets uppvisning!

Medlemsbrev december

Årets fjärde och sista medlemsbrev är nu publicerat. I brevet kan ni bland annat läsa om höstens aktiviteter, föreningens nya lokal och kommande juluppvisning. Trevlig läsning!

Välkomna på juluppvisning!

Varmt välkomna till Sofia GFs juluppvisning 2023! Klicka er in på detta inlägg för mer information.

Våren 2024

Nu är vi inne på våra sista veckor av hösten, höstterminen avslutas för våra lag under vecka 50 och vi ses tillsammans på vår årliga juluppvisning den 16 december. I inlägget kan du läsa om terminsstarten för våren och om hur du anmäler dig.

Sofiacupen 2023

Årets Sofiacup har ägt rum – föreningens egna övningstävling! Läs mer om vår Sofia-dag i detta inlägg!

Nominera årets ledare och årets ungdomsledare!

Medlemmar, det har blivit hög tid att nominera årets ledare och ungdomsledare! Klicka er in på inlägget för att läsa mer.

Ungdomsledarträff HT23

Hössterminens ungdomsledaraträff gick av stapeln i helgen, där föreningens unga ledare spenderade ett dygn tillsammans ute på Lillsved. Klicka dig in på detta inlägg för att läsa mer!

Sofia GF logo

Årsmöte 2023

Välkommen till Sofia Gymnastikförenings årsmöte! Kom och gör din röst hörd på föreningens årsmöte samtidigt som du får träffa oss i styrelsen och andra medlemmar i föreningen. Vi ses måndag den 25 september 19.00 i idrottshuset på Eriksdalsskolan.

Medlemsbrev september

Årets tredje medlemsbrev är nu publicerat. I brevet kan ni bland annat läsa om höstens kommande aktiviteter och sommaren som varit. Trevlig läsning!